Kuplivaksi?


Haluaisitko liittyä Kuplivan riveihin? Otamme uusia laulajia mukaan pääsääntöisesti aina syys- ja kevätkauden alussa. Syksyn 2024 koelaulut järjestetään 13. ja 20.8. Jos laulaminen Kuplivassa kiinnostaa, ota yhteyttä kuplivankoelaulut@gmail.com.

Meillä pääset osaksi hyvähenkistä ja motivoitunutta kuoroa, jota johtaa kuoronjohdon ammattilainen Viena Kangas. Kuorossamme saat haastaa itseäsi turvallisessa ja kannustavassa lauluympäristössä sekä nauttia kehittymisestä laulajana.

Edellytämme sinulta kokemusta stemmalaulusta, vähintään auttavaa nuotinlukutaitoa sekä kykyä ja halua harjoitella myös itsenäisesti. Toivomme että olet kiinnostunut äänenmuodostuksesta ja yhteisen soinnin kehittämisestä. Odotamme, että sitoudut säännöllisiin harjoituksiin, kuoron esiintymisiin ja omien valmiuksiesi mukaan myös katselmusmatkoihin ja kuoroyhdistyksemme toimintaan.

Ohjelmistomme koostuu monipuolisesta 3-8 -äänisestä diskanttikuoromusiikista, ja painotamme ohjelmistossamme naisten säveltämää musiikkia eri aikakausilta. Konserteissa laulamme pääsääntöisesti ilman nuotteja.

Harjoittelemme tiistaisin klo 18-21 Karakappelissa, Espoossa. Kuoromme toimii yhdistyspohjalta ja kuoron kulut katetaan laulajilta kerättävällä kausimaksulla. Viime vuosina maksu on ollut n. 450 € /v.

Jokainen uusi laulaja otetaan mukaan koelaulujen kautta.
Koelaulussa hakija esittää vapaavalintaisen kappaleen ilman säestystä ja tekee kuoronjohtajan johdolla erilaisia ääniharjoituksia. Koelauluun kuuluu myös stemmalaulutehtävä, johon annetaan etukäteen nuotti. Tämän lisäksi meistä on tietysti kiva kuulla sinusta! Minkälaisia musiikkiharrastuksia sinulla on aiemmin ollut? Mitä toiveita ja odotuksia sinulla on kuoroharrastukselle?

Kuoromme täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja juhlakonserttimme järjestetään Ritarihuoneella 27.10.2024. Olethan sinäkin silloin mukana rivissä?